Sınav Kitapları

2021 ÖABT Rehber Öğretmenliği Alan Sınavı Temel Psikolojik Kavramlar Çözümlü Soru Modülü 3 kitabını indir [PDF ve ePUB]

2021 ÖABT Rehber Öğretmenliği Alan Sınavı Temel Psikolojik Kavramlar Çözümlü Soru Modülü 3

2021 ÖABT Rehber Öğretmenliği Alan Sınavı Temel Psikolojik Kavramlar Çözümlü Soru Modülü 3 yayını türkçedir. 2021 ÖABT Rehber Öğretmenliği Alan Sınavı Temel Psikolojik Kavramlar Çözümlü Soru Modülü 3 kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

Sevgili meslektaşlarım
 
Sizler için yeni hazırladığım Temel Psikolojik Kavramlar modülü ile tekrar buluştuk. Alanda bulunan ve öğrenci arkadaşlarımızın zorlandığı derslerden biri olan Temel Psikolojik Kavramlar dersine ait karıştırma ihtimaliniz olan kavram ve konular üzerinde yoğunlukla durup, çözümlerde mümkün olduğunca her ayrıntısına inmeye özen gösterdik.
 
Ayrıca gelme ihtimali olan konu ve kavramlara yönelik olarak bol soru ve çözümlerine kitabımızda yer verdik.
 
Modül setimizin ilki Psikolojik Danışma İlke, Kuram ve Teknikleri; ikincisi Grupla Psikolojik Danışma ve üçüncü olarak da Temel Psikolojik Kavramlar olarak çıkardık ve devamını da dönem içerisinde çıkartmış olacağız.
 
Sevgili arkadaşlarım ÖSYM tarafından yapılan PDR ÖABT sınavında her sorunun büyük önemi vardır. Kolay gibi görünen ve ayrıntı analiz gerektiren sorular karşısında sizlere yardımcı olma adına çıktığımız bu yol da desteğini hiçbir zaman üzerimden çekmeyen sevgili eşim Enver SEÇGİN’e ve Pelikan Yayınevi Genel Yayın Yönetmeni sevgili arkadaşım Gamze Çelik’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım
 
Son olarak da ÖSYM’nin sınavlarında baz aldığı akademik kaynak kökenli sorularımın her birinize yararlı olacağını ve sizlerinde kendi öğrencilerine ulaşmasında bir basamak olacağını temenni eder, bol başarı ve şans dileklerimi sunarım 

indir

2021 ÖABT Rehber Öğretmenliği Alan Sınavı Temel Psikolojik Kavramlar Çözümlü Soru Modülü 3 kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Sınav Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer 2021 ÖABT Rehber Öğretmenliği Alan Sınavı Temel Psikolojik Kavramlar Çözümlü Soru Modülü 3 kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Bunlarada göz atabilirsiniz

Yorum yok

Cevap bırak