Başvuru Kitapları

Français-Turc & Fransızca-Türkçe Genel Sözlük kitabını indir [PDF ve ePUB]

Français-Turc & Fransızca-Türkçe Genel Sözlük

Français-Turc & Fransızca-Türkçe Genel Sözlük yayını türkçedir.Français-Turc & Fransızca-Türkçe Genel Sözlük kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

Elinizdeki sözlük, bugüne kadar kitapçılarda görülen ve çoğu birbirinin tekrarını içeren, kimi gelişi güzel toparlanmış, ya da özensiz bir şekilde seçilip alfabetik sıraya konulmuş maddelerden oluşan bir söz yığını değildir. Uzun yıllar alan ve son derece titiz ve yoğun bir çalışma sonucu seçilmiş 16.000 kök kelimeyle, bu kökten türemiş binlerce söz ve kavramı içermektedir. Her durumda aşırılıklardan olduğu kadar, tutuculuktan da kaçınılarak hazırlanan bu sözlüklerde yaşayan ve günlük hayatta kullanılan “dil” esas alınmıştır.

indir

Français-Turc & Fransızca-Türkçe Genel Sözlük kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Başvuru Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer Français-Turc & Fransızca-Türkçe Genel Sözlük kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Bunlarada göz atabilirsiniz

Yorum yok

Cevap bırak