Müzik Kitapları

Klasik Gitar İçin Halk Ezgileri kitabını indir [PDF ve ePUB]

Klasik Gitar İçin Halk Ezgileri

Klasik Gitar İçin Halk Ezgileri yayını türkçedir. Klasik Gitar İçin Halk Ezgileri kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

1966 yılında Adana’da doğan Hasan Samur, İlkokula Ankara da başladı. En son Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini Bitirdi. 1991 yılında girdiği bir kamu kuruluşunun Batman ve Adıyaman şubelerinde çalıştı, 1998 yılında Ankara’ya döndü.
Sanatçının müzik yaşantısı Ortaokul yıllarında tanıştığı Bağlama ile başladı. Uzun yıllar amatör bir şekilde Halk Müziği ile ilgilendi, çeşitli konserler verdi. Klasik müziğin en güzel Enstrumanlarından Klasik Gitarla Üniversitedeyken ilgilendi. Halk Türkülerimizi Klasik gitar için düzenledi. Bu düzenlemelerini de çalıp söylediği ilgi gören resitalleri oldu. Çok sade, basit olan ve sesle kolayca eşlil edilebilen çalışmalarını bu kitapta topladı.
Klasik gitar dersleri de veren sanatçı, müzik çalışmalarını halen Ankara’da sürdürmektedir.

indir

Klasik Gitar İçin Halk Ezgileri kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Müzik Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer Klasik Gitar İçin Halk Ezgileri kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Bunlarada göz atabilirsiniz

Yorum yok

Cevap bırak