Siyaset Kitapları

Siyaset Bilimi / Michael G. Roskin kitabını indir [PDF ve ePUB]

Siyaset Bilimi / Michael G. Roskin

Siyaset Bilimi / Michael G. Roskin yayını türkçedir. Siyaset Bilimi / Michael G. Roskin kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

Siyaset bilimi disiplinine giriş için yazılmış bu harika kitapla Roskin, öğrencilerin, siyaset bilimcinin yalnız neyi bildiğini değil, aynı zamanda nasıl bildiğini de kavramasını sağlıyor.”

Anika Leithner, California Polytechnic Devlet Üniversitesi

Siyaset Bilimi pratik ve teorik bilgiyi dengeleyerek, alanın temel kavram ve konularına anlaşılır ve jargonsuz bir giriş niteliği taşımaktadır. Bu çok-satan özet metin, gerçek dünyadan çeşitli örnekler sunarak öğrencilere, siyasette basitleştirmelerden kaçınmak gerektiğinin değerini, hükümet ilişkilerini ve katılımcılığın önemini göstermektedir. Michael Roskin’in eşsiz ve merak uyandıran bakış açısıyla kaleme alınan Siyaset Bilimi, açık anlatımı, pratik uygulamaları ve güncel örnekleriyle öğrencilere ve ilgililere rehberlik edecektir.

indir

Siyaset Bilimi / Michael G. Roskin kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Siyaset Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer Siyaset Bilimi / Michael G. Roskin kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Bunlarada göz atabilirsiniz

Yorum yok

Cevap bırak