Bilgisayar Kitapları

İnternette Güvende Kal kitabını indir [PDF ve ePUB]

İnternette Güvende Kal

İnternette Güvende Kal yayını türkçedir.İnternette Güvende Kal kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

İnternet bir ağ. Dünyadaki bütün cihazları birbirine bağlıyor. Bu sayede biz de internette istediğimiz bir noktaya bağlanabiliyoruz. Nasıl ki biz, istediğimiz bir noktaya bağlanabiliyorsak, diğer insanlar da istediklerinde bize ulaşabiliyorlar ve bir bağlantı kurabiliyorlar. Bu insanların içinde iyi niyetli olanlar da var, kötü niyetli olanlar da. Örneğin; bizim bilgilerimizi çalmak isteyen ya da banka hesabımıza ulaşmak isteyen insanlar da bizimle kolayca bağlantı kurabiliyorlar.
Peki biz, kendimizi internette kötü niyetli insanlara karşı nasıl koruyacağız? Dikkat etmemiz gereken noktalar nelerdir? Bu kitap tam olarak bu konuları anlatıyor ve internette güvende kalmak için gerekli ipuçlarını içeriyor.

indir

İnternette Güvende Kal kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Bilgisayar Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer İnternette Güvende Kal kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Bunlarada göz atabilirsiniz

Yorum yok

Cevap bırak