Din Kitapları

Tolstoy'un Cevabı/Tüm Dinlere ve Müslüman Tolstoy İddialarına kitabını indir [PDF ve ePUB]

Tolstoy'un Cevabı/Tüm Dinlere ve Müslüman Tolstoy İddialarına

Tolstoy'un Cevabı/Tüm Dinlere ve Müslüman Tolstoy İddialarına yayını türkçedir. Tolstoy'un Cevabı/Tüm Dinlere ve Müslüman Tolstoy İddialarına kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

“…Tolstoy, Müslüman değildi; aksine, resmi, kurumsal, ortodoks tüm dinleri, bütün insan ısdıraplarının ve kötülüklerin asıl sorumlusu ve tek gerçek dinin tahrif edilmiş biçimi olarak görüyordu. Ona göre, hayat hala cehenneme dönmemişse, bu dinler sayesinde değil, bu dinlere rağmen dönmemişti. Hayatı mümkün kılan ise, hangi dine mensup olurlarsa olsunlar, hangi dinin ritüellerine uyarlarsa uysunlar, ateist de olsalar, insanların bilerek veya bilmeyerek aslında o tek dine inanmalarıydı. Tolstoy, tüm dinlere, Müslümanlara ve ateistlere de alternatif olabilecek, herkesin içinde bulunan ortak bir vahye inanmıştı. İnsanlığı bu vahye döndürmeye, inanç ve bilinç reformu yapmaya çalışmış, sadece Rusya’da değil tüm dünyada vicdanın sesi olmuştu….”
“…Elinizdeki kitap, işte bu ihtiyacı biraz olsun giderip o reformu Türkiye’ye taşımak üzere, Müslüman Tolstoy iddialarındaki aldatmacayı teşhir ederken, Tolstoy’un din ve devlet eksenli temel eleştirisinin dine ilişkin yanını aktarmaktadır.”

Metnin içindeki Rusça’dan çeviriler Mazlum Beyhan tarafından yapılmıştır.

indir

Tolstoy'un Cevabı/Tüm Dinlere ve Müslüman Tolstoy İddialarına kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Din Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer Tolstoy'un Cevabı/Tüm Dinlere ve Müslüman Tolstoy İddialarına kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Bunlarada göz atabilirsiniz

Yorum yok

Cevap bırak