Din Eğitiminde Mükafat ve Ceza kitabını indir [PDF ve ePUB]

Din Eğitiminde Mükafat ve Ceza yayını türkçedir. Din Eğitiminde Mükafat ve Ceza kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

Elinizdeki çalışmada din eğitminde mükafat ve ceza konusu, aile, örgün ve yaygın eğitim kurumları perspektifinden ele alınarak, geniş bir bakış açısıyla ve detaylarıyla incelenmeye çalışılmıştır. Bin öğrenci ile yüz öğretmene uygulanan anketlerin bilgisayar ve istatistik programları aracılığıyla değerlendirildiği bu eser, mükafat, ceza, dayak ve falaka gibi, konuyla yakından alakalı kavramları ele alan 300’ü aşkın kaynak gözden geçirilerek hazırlanmıştır. Anne babaları, Kur’an Kursu Öğreticilerini ve İmam Hatip Lisesi öğretmenlerini yakından ilgilendiren bu çalışmanın, din eğitimiyle ilgilenen her kesimden insanımıza da önemli bilgiler vereceğini ümit etmekteyiz.

indir

Din Eğitiminde Mükafat ve Ceza kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Din Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer Din Eğitiminde Mükafat ve Ceza kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Yorum yapın