Hobi Kitapları

Kanaviçe Çiçeklerin Güzelliği kitabını indir [PDF ve ePUB]

Kanaviçe Çiçeklerin Güzelliği

Kanaviçe Çiçeklerin Güzelliği yayını türkçedir. Kanaviçe Çiçeklerin Güzelliği kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

Bu kitap, büyük ve orta boylarda kanaviçe çiçek modellerinden oluşmaktadır. Bu güzel ve alımlı çiçekler arasında, klasik güller, canlı kırmızı renkte gelincikler, ayçiçekleri, nergisler, şakayıklar, irisler ve zarif çiçek aranjmanları ve daha birçok farklı çiçek türü yer alıyor. Çiçekler, tek başına resmedildiği gibi, çelenk ve aranjman olarak veya vazoda da sunuluyor.
Modeller, kırmızı, mor, parlak pembe, turuncu ve yeşil gibi canlı renklerden açık pastel tonlara doğru uzanan bir renk skalası kullanılarak tasarlandı. Tüm bu güzel kanaviçeler, evinizin en güzel köşelerinde sergilenmeye hazır!

indir

Kanaviçe Çiçeklerin Güzelliği kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Hobi Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer Kanaviçe Çiçeklerin Güzelliği kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Bunlarada göz atabilirsiniz

Yorum yok

Cevap bırak