Siyaset Kitapları

Avrupa Birliği Rehberi kitabını indir [PDF ve ePUB]

Avrupa Birliği Rehberi

Avrupa Birliği Rehberi yayını türkçedir. Avrupa Birliği Rehberi kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

Avrupa Birliği Rehberi adını taşıyan bu eser, bir yandan başlangıçtan günümüze bütünleşme hareketinin tarihsel gelişimini ortaya koyan dolgun içeriği, öte yandan güncelliğiyle günümüzdeki Avrupa Birliği’ni anlatmaktadır. Hızlı bir değişim geçiren Avrupa Birliği’ni doğru okuyabilmek ve nereye gittiği konusunda öngörüde bulunabilmek için son gelişmeleri yakından takip etmek gerekmektedir. Zira Aralık 2007’de imzalanan ve 2009 Ocak ayında yürürlüğe girmesi beklenen Lizbon Antlaşması zihnimizdeki Avrupa Birliği algısını önemli ölçüde değiştirecek yenilikler ihtiva etmektedir. Eserde hem Nice Antlaşmasına dayanan mevcut karar alma mekanizması, hem de Lizbon antlaşmasının getirdiği değişiklikler ana hatlarıyla ortaya konulmuştur. İdeolojik yaklaşımlardan uzak objektif yapısı ve 2008 yılı başına kadar olan gelişmeleri içeren güncel içeriği ile eserin Avrupa Birliğine ilgi duyan herkes için yararlı olacağına inanıyorum.

indir

Avrupa Birliği Rehberi kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Siyaset Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer Avrupa Birliği Rehberi kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Bunlarada göz atabilirsiniz

Yorum yok

Cevap bırak