Kültür Kitapları

Agamemnon Mezarı & Miken ve Bir Kahraman Arayışı kitabını indir [PDF ve ePUB]

Agamemnon Mezarı & Miken ve Bir Kahraman Arayışı

Agamemnon Mezarı & Miken ve Bir Kahraman Arayışı yayını türkçedir. Agamemnon Mezarı & Miken ve Bir Kahraman Arayışı kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

Homeros’un İlyada destanınında geçen Kral Agamemnon’un şehri Yunanistan anakıtasının uzak bir köşesinde hâlâ varlığını sürdürmektedir. Tüccarlıktan arkeologluğa dönüş yapmış olan Heinrich Schliemann tarafından açılmış olan Agamemnon’un Mezarı günümüzde her yıl yüz binlerce turistin ziyaret ettiği tarihi bir site olmuştur.

Agamemnon’un şehri nesiller boyunca insanoğlunun savaşa olan açlığının bir simgesi olmuştur. Miken Uygarlığı’nın tarihini ortaya koyan kitap, MÖ sekizinci yüzyıl döneminden kalan olağandışı yıkıntıların öyküsünü sunmaktadır.

indir

Agamemnon Mezarı & Miken ve Bir Kahraman Arayışı kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Kültür Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer Agamemnon Mezarı & Miken ve Bir Kahraman Arayışı kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Bunlarada göz atabilirsiniz

Yorum yok

Cevap bırak