Kültür Kitapları

Abhazlar-Kafkasların Uzun Ömürlü İnsanları kitabını indir [PDF ve ePUB]

Abhazlar-Kafkasların Uzun Ömürlü İnsanları

Abhazlar-Kafkasların Uzun Ömürlü İnsanları yayını türkçedir. Abhazlar-Kafkasların Uzun Ömürlü İnsanları kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

Uzun yaşamları ile 20 yıl önce bu araştırmanın öznesi olan Abhazlar, günümüzde düşlerin ve eylemliliğin örtüşmesi temelinde onurlu bir yaşamın, Canlar Ülkesi’ni özgürleştirerek kendi dinamikleri ve ön deneyleri ile daha güzel bir geleceğe taşımanın kavgasını veriyorlar.

Henüz Abhazya’ya savaşın gölgesinin düşmediği 70’li yıllarda uzun yaşamanın sihirli anahtarını arama serüvenine giren Sula Benet’in, gerçekte, yaşamı sonsuz bir yalınlık ve katı bir realizmle kavrayan Abhaz kültürünün, Abhaz yaşam felsefesinin büyüsünü keşfettiğini görüyoruz.

Karadeniz’in karşı kıyısında, Canlar Ülkesi’nde yaşayan Abhaz halkının kültürünü, ziyafetlerinden yönetim sistemlerine, akrabalık ilişkilerinden cenaze törenlerine, müziklerinden dini inançlarına kadar bütün yönleriyle inceleyen bu kitap, konuyla ilgilenen herkes için bir temel kaynak niteliğindedir.

indir

Abhazlar-Kafkasların Uzun Ömürlü İnsanları kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Kültür Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer Abhazlar-Kafkasların Uzun Ömürlü İnsanları kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Bunlarada göz atabilirsiniz

Yorum yok

Cevap bırak