Eğlence ve Mizah Kitapları

Otobüstekiler kitabını indir [PDF ve ePUB]

Otobüstekiler

Otobüstekiler yayını türkçedir. Otobüstekiler kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

Cumhuriyet Gazetesi’nde 2003-2013 yılları arasında çizilen « Otobüsdekiler » çizgi-bant çalışmasının, bu kitapta bir bölümünü okuyacaksınız. « Otobüstekiler », yazarın 11. kitabını oluşturuyor. Her sabah uyanıp, işine giden veya bir yere ulaşmak isteyen insanlar, otobüslerde, kapalı, sıkışık, kargaşa içinde bulurlar kendilerini. Dönemsel, tarihsel bir yolculuktur bu. Hergün yaşanılan, kendini dönüştüren yeniden üreten, özellikle emekçilerin, işçilerin, alışverişe giden kadınların, sürekli cep telefonuyla ilgililenen öğrencilerin, borsacıların, emeklilerin, siyasal islamcıların, Y Kuşağı gençlerin, muhafazakarların, liberal solcuların… hayatlarını buluruz. Karikatürler 10 yıllık dönemi kapsasa da, her gün otobüste ve toplu yaşamın her alanında, yabancısı olmadığınız olayların mizahı bir dille anlatımını bulacaksınız.

indir

Otobüstekiler kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Eglence Mizah Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer Otobüstekiler kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Bunlarada göz atabilirsiniz

Yorum yok

Cevap bırak