Eğlence ve Mizah Kitapları

Mizahın Gücü kitabını indir [PDF ve ePUB]

Mizahın  Gücü

Mizahın Gücü yayını türkçedir. Mizahın Gücü kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

Batı toplumlarında insanlar, muhataplarını eleştirecekleri zaman mizahin gücünden yararlanırlar. Mizah, insanin normal koşullarda doğrudan söyleyemeyeceği gerçekleri kavgaya dönüşmeden, tartışma zemini yaratmadan söylemenin en pratik yoludur.
Bizde ise mizah, günlük yaşama yeterince girmemiştir. iletişim, mizahtan uzak yapıldığı için günlük ilişkilerde kavgalar, münakaşalar hiç eksik olmaz.

Mizahin girmediği yere, hoşgörü ve tebessüm de girmez. Ülkenin şiddetle ihtiyacı olan hoşgörü kültürünü günlük yaşama katmak için, mizah vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. Zira mizaha doğru atılan her adim, ülkeyi hoşgörü iklimine biraz daha yaklaştıracaktır.
Bu kitap, sadece gönüllere hoşgörü pınarları akıtmakla kalmayacak, ayni zamanda dimağınızı zengin bir mizah kültürüyle donatacaktır

indir

Mizahın Gücü kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Eglence Mizah Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer Mizahın Gücü kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Bunlarada göz atabilirsiniz

Yorum yok

Cevap bırak