Bilgisayar Kitapları

Unix İşletim Dizgesi kitabını indir [PDF ve ePUB]

Unix İşletim Dizgesi yayını türkçedir.Unix İşletim Dizgesi kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

Çağımızda günlük yaşantının altyapısını oluşturan Internet, büyük bir UNIX ağı olarak da değerlendirilebilir. UNIX ile ilgili içgörü kazanmanın sağlayacağı yararlar, bilgisayar bilimleri alanındaki etkileri ile sınırlı değildir. Eğitim, sağlık, finans, hukuk, güvenlik, ve uluslararası ilişkiler gibi birçok alan; UNIX ağları üzerinde var olan dizgelerle bütünleşik çalışma ve üretim koşullarına dayanmaktadır. UNIX işletim dizgelerinin ya da UNIX’e benzer işletim dizgelerinin yaygınlığına ek olarak, çevrimiçi uzaktan eğitimin önemi ve anlamlılığı da düşünüldüğünde, UNIX işletim dizgesini daha yakından tanımak eğitim bilimi araştırmalarına –özellikle de eğitim teknolojisi araştırmalarına- önemli katkılar sağlayacaktır.
 

indir

Unix İşletim Dizgesi kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Bilgisayar Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer Unix İşletim Dizgesi kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Bunlarada göz atabilirsiniz

Yorum yok

Cevap bırak