28 Şubat Öncesi ve Sonrası Türkiye'de Dini Hayat kitabını indir [PDF ve ePUB]

28 Şubat Öncesi ve Sonrası Türkiye'de Dini Hayat yayını türkçedir. 28 Şubat Öncesi ve Sonrası Türkiye'de Dini Hayat kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

28 Şubat’ta toplanan MGK’ya sunulan raporlardan biri de tarikatlarla ilgili idi. 17.01.1997 tarihli Milliyet gazetesine göre “Emniyetin Tarikat Raporu”nda İstanbul’daki tekke ve tarikatların dökümü veriliyor. Tekke sayısı 1991 de 307 iken son beş yılda 560’a yükselmiş… Bu rakamlar üzerine hayretle eğilirken gördüm ki günah benimmiş.

Tanzimat’ın 150. yılı sebebi ile 1989’da Kültür Bakanlığınca Ankara’da tertiplenen ilgili sempozyuma sunduğum “Tanzimat Dönemi ve Tasavvufî Hayat” isimli tebliğimdeki rakamlar yüz senelik bir kayma ile bugüne aktarılmış. İlgililer de bunu “yutmuş”.
İşte Türkiye’yi 28 şubata taşıyan medyanın hâl-i pürmelâli.

indir

28 Şubat Öncesi ve Sonrası Türkiye'de Dini Hayat kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Sosyoloji Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer 28 Şubat Öncesi ve Sonrası Türkiye'de Dini Hayat kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Yorum yapın