Yeni Başlayanlar İçin Çilek Yetiştiriciliği kitabını indir [PDF ve ePUB]

Yeni Başlayanlar İçin Çilek Yetiştiriciliği yayını türkçedir. Yeni Başlayanlar İçin Çilek Yetiştiriciliği kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

Efsaneye göre Venüs (Afrodit) yakışıklılığı ile ünlü Adonis’in ölümüne o denli üzülmüş ve ağlamış ki gözyaşları sel olup toprağa akmış. Ve toprakla bütünleşen gözyaşları minik kalp şekilli kırmızı çileklere dönüşmüş. Bu yüzden Romalıların her yıl düzenledikleri Adonis’i anma şölenlerinde çilek, sofraların vazgeçilmez meyvesiymiş…
 
Geçmişten günümüze çileğin destansı hikâyesi ile birlikte, çilek yetiştiriciliğini, çilek hastalıklarını, çileğin yapısal özelliklerini ve çileğin onlarca farklı türünü içeren bu kitap, çilek yetiştirmek isteyenler ve çilekler hakkında doyurucu bilgi edinmek isteyenler için vazgeçilmez bir başucu kitabı niteliğinde.

indir

Yeni Başlayanlar İçin Çilek Yetiştiriciliği kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Hobi Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer Yeni Başlayanlar İçin Çilek Yetiştiriciliği kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Yorum yapın