Hazar Ötesi Türkmenleri kitabını indir [PDF ve ePUB]

Hazar Ötesi Türkmenleri yayını türkçedir. Hazar Ötesi Türkmenleri kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

Sovyetler Birliği’nin çöküşü ile Türk devletlerinin sayısının artması, Türkiye’nin 1990 yılı sonrası dış politikasında merkeze oturan Orta Asya sorunu, nüfusça artan dünyamızda her geçen gün bir dar boğaza doğru sürüklenen ekonomik sorunlara çözüm vaat eden Hazar petrolleri ve Türkmen doğal gazı, uzun süredir İran üzerinde sıkışıp kalan siyasal islam havasının eski Sovyet topraklarına doğru akmaya başlaması ve en önemlisi Türkiye’nin “Yalnız Türk” kimliği ile Avrupa kapısında ayak diretirken XXI. Yüzyılda “Yalnızlığına” son vermesi, bütün dikkatleri Hazar Bölgesi’ne çevirmiştir. Bu bölge eski Oğuzların yerleşim alanıdır. Günümüzde ise Oğuzların gerçek varisleri Hazar Ötesi Türkmenleri’dir.

indir

Hazar Ötesi Türkmenleri kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Kültür Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer Hazar Ötesi Türkmenleri kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Yorum yapın