Yöneylem Araştırması kitabını indir [PDF ve ePUB]

Yöneylem Araştırması yayını türkçedir.Yöneylem Araştırması kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

Kitap üç kısımdan oluşmaktadır. Birinci kısımda Karar Ağaçları ile Dal ve Sınır Yöntemi yer almaktadır. Birinci bölümde Dal ve Sınır yönteminin şematik ve kuramsal temelini oluşturan Karar Ağacı analizi ve belirsizlik altında karar alma konusu ele alınmıştır. İkinci bölümde; Dal ve Sınır yöntemi ile ilgili dallanma türleri, en iyi çözümün araştırılması için “geri izleme”, “sıçramalı izleme” algoritmalarının uygulanması açıklanmıştır. Üçüncü bölümde Dal ve Sınır yönteminin yaygın kullanıldığı Tamsayılı programlama modelleri ile sıralama problemlerinin yapısı tartışılmış, Dal ve sınır yönteminin bunların çözümünde nasıl kullanılabileceği ile alınmıştır. İkinci Kısımda Dinamik Programlama konusu ele alınmış, Üçüncü kısımda Doğrusal Olmayan Programlama konusu ele alınmıştır.

indir

Yöneylem Araştırması kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Ders Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer Yöneylem Araştırması kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Yorum yapın