Kolektif Emperyalizm ve Türkiye’nin Konumu kitabını indir [PDF ve ePUB]

Kolektif Emperyalizm ve Türkiye’nin Konumu yayını türkçedir. Kolektif Emperyalizm ve Türkiye’nin Konumu kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

Dr. Ergün Sönmez, 2015 yılında yayınladığımız Kolektif Emperyalizm kitabında çalışmasını “kolektif emperyalizm”in oluşumunun tespit ve karakterize edilmesine odaklamıstı. Sönmez Kolektif Emperyalizm ve Türkiye’nin Konumu adlı bu eserinde okurlara “kolektif emperyalizm” olgusuna Türkiye penceresinden bakma fırsatı veriyor.
Çünkü artık “…kolektif emperyalizm Lenin devresi emperyalizmin yeni bir üst asamasıdır. Bu aşamada klasik emperyalist devletlerin mega tekellerinin, ikinci ve üçüncü halkadaki ülkelerin tekelleriyle geliştirmekte olduğu karşılıklı üretim araçlarına olan müşterek mülkiyet sahipliği ortaklığı”, tüm dünya halkları gibi Türkiyelileri de ilgilendirmekte, herkesin geleceğini bağlamaktadır.
Sönmez, eserini sadece Kolektif Emperyalizmin tanımlanması ve Türkiye’nin bu yeni dünya düzenindeki konumunun belirlenmesiyle sınırlandırmıyor; “…sömürü, baskı ve ötekileştirme sistemi olan kolektif emperyalizm henüz küreselleşmesini tamamlamadan; kapitalist dünya konfederasyonu sistemine geçilmeden; dünya tamamen yaşanmayacak durumda kirletilip tahrip edilmeden önce…” bu sisteme karşı olan herkesin enternasyonal olarak örgütlenip, enternasyonal kolektif sosyalizmi kuracak güce gelmesi ve dünya elitlerinin iktidarına el koyması için eserini bir çagrıya dönüştürüyor.

indir

Kolektif Emperyalizm ve Türkiye’nin Konumu kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Siyaset Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer Kolektif Emperyalizm ve Türkiye’nin Konumu kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Yorum yapın