Karar Verme ve Problem Çözme kitabını indir [PDF ve ePUB]

Karar Verme ve Problem Çözme yayını türkçedir. Karar Verme ve Problem Çözme kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

Bu kitabın çevrilmesinin en belirgin amacı, farklı kurumlardaki yöneticilere ve eğitimcilere katkı sağlayabilmektir. Ancak kitap problem çözme becerisi ile ilgilenen herkese önerilir. Kitap problem çözmenin kuramsal çerçevesini sunarak somut örneklere yer vermektedir ve yapılandırılmamış problemler üzerinde durmaktadır. Problemin tanımı, bilgi toplama, çözüm yolları üretme, en uygun çözümü bulma ve problemi çözme basamakları için somut, kolay uygulanabilen  önerileri de kapsamaktadır. Her yazar gibi her çevirmen de kitabın geniş kitlelere ulaşması ve yarar sağlaması beklentisi içerisindedir. Umarım bu beklenti gerçekleşir.

indir

Karar Verme ve Problem Çözme kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Psikoloji Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer Karar Verme ve Problem Çözme kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Yorum yapın