Ekonomi Kitapları

1980 Sonrası Türkiye Ekonomisi & Türkiye'nin Neoliberal Dönüşümüne IMF ve Dünya Bankası'nın Etkisi KOD:8-H-11 kitabını indir [PDF ve ePUB]

1980 Sonrası Türkiye Ekonomisi & Türkiye'nin Neoliberal Dönüşümüne IMF ve Dünya Bankası'nın Etkisi KOD:8-H-11 yayını türkçedir. 1980 Sonrası Türkiye Ekonomisi & Türkiye'nin Neoliberal Dönüşümüne IMF ve Dünya Bankası'nın Etkisi KOD:8-H-11 kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

Bu kitap Türkiye’deki ekonomik yapıya uluslar arası ekonomik kuruluşların etkisini incelemeye yönelik bir çabanın ürünüdür. Bu bağlamda 1980 sonrası Türkiye ekonomisinin IMF ve Dünya Bankası’yla olan ilişkisine odaklanmakta. Türkiye ekonomisinin neoliberal dönüşümünde IMF ve Dünya Bankası’nın etkileri yapılan anlaşmalar çerçevesinde incelenerek, değişen “kalkınma” anlayışının ve bu değişimin vaz ettiği “neoliberal kalkınma” hedefinin gerçekleşip gerçekleşmediği sorgulanmaya çalışıldı. Bir diğer ifadeyle neoliberal dönüşümün Türkiye ekonomisine etkilerine IMF-Dünya Bankası özeline bakıldı.

indir

1980 Sonrası Türkiye Ekonomisi & Türkiye'nin Neoliberal Dönüşümüne IMF ve Dünya Bankası'nın Etkisi KOD:8-H-11 kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Ekonomi Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer 1980 Sonrası Türkiye Ekonomisi & Türkiye'nin Neoliberal Dönüşümüne IMF ve Dünya Bankası'nın Etkisi KOD:8-H-11 kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Bunlarada göz atabilirsiniz

Yorum yok

Cevap bırak