Sınav Kitapları

2015 KPSS ÖABT Matematik Öğretmenliği Konu Anlatımlı Çözümlü Soru Bankası (1. Kitap: Alan Eğitimi-Ortaöğretim) kitabını indir [PDF ve ePUB]

2015 KPSS ÖABT  Matematik Öğretmenliği Konu Anlatımlı Çözümlü Soru Bankası (1. Kitap: Alan Eğitimi-Ortaöğretim)

2015 KPSS ÖABT Matematik Öğretmenliği Konu Anlatımlı Çözümlü Soru Bankası (1. Kitap: Alan Eğitimi-Ortaöğretim) yayını türkçedir. 2015 KPSS ÖABT Matematik Öğretmenliği Konu Anlatımlı Çözümlü Soru Bankası (1. Kitap: Alan Eğitimi-Ortaöğretim) kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

Matematik eğitimi, Özel Alan Bilgisi Testi (ÖABT) içeriğinin yeni bir alanı olduğu için öğretmen adaylarının verimli ve yönlendirici kaynaklara ihtiyaç duyduğu bir gerçek. Bu eksikliği gidermek amacıyla on bir uzmanın ayrıntılı ve yoğun çalışmasıyla hazırladığı ÖABT- Matematik Öğretmenliği, ayrıntılı-çözümlü konu testleri, denemeler, soru çözüm stratejileri, ipuçları ve tahmini sınav soru örnekleriyle zenginleştirildi.

indir

2015 KPSS ÖABT Matematik Öğretmenliği Konu Anlatımlı Çözümlü Soru Bankası (1. Kitap: Alan Eğitimi-Ortaöğretim) kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Sınav Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer 2015 KPSS ÖABT Matematik Öğretmenliği Konu Anlatımlı Çözümlü Soru Bankası (1. Kitap: Alan Eğitimi-Ortaöğretim) kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Bunlarada göz atabilirsiniz

Yorum yok

Cevap bırak