Din Kitapları

Öteki Din & Üretenler ve Yönetenler kitabını indir [PDF ve ePUB]

Öteki Din & Üretenler ve Yönetenler

Öteki Din & Üretenler ve Yönetenler yayını türkçedir. Öteki Din & Üretenler ve Yönetenler kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

“Öteki Din; düşüncenin ve anlam arayışının değil alıntılama ve kopyalamanın; İslam’ı yeniden anlmanın değil egemen güçlerin politik ve stratejik hedeflerine uydurmanın; birleşmenin ve bir arada yaşamanın değil ırkçılığın, ayrımcılığın ve bölücülüğün; güvenin ve doğruluğun değil aldatmanın ve düzenbazlığın; hakça paylaşmanın ve ekonomik uçurumu aşmanın değil mal biriktirmenin, tefeciliğin; terbiyenin ve vakarın değil ihtirasın ve şehvetin; mütevaziliğin ve onurun değil kibirin ve düşkünlüğün; merhametin ve başarının değil kalabalığın ve çatışmanın; hakkın ve hukukun değil sorumsuzluğun ve pusu kurmanın; adaletin ve güvenin değil zulmün, şüphenin ve korkunun; gönül insanı olmanın değil baskının ve fişlemenin, şiddetin ve istismarın; adanmışlığın ve Allah’a bağlılığın değil riyakarlığın ve kahinliğin; aidiyetin, hamiyetin ve vefanın değil egemen güçlere yaslanmanın, aldatmanın, kendi milletine ve tarihi tecrübesine saldırmanın aracıdır.
Öteki Din; İslam’a karşı İslam anlayışı üretmenin ve Müslüman’ı dinle aldatmanın adıdır.

indir

Öteki Din & Üretenler ve Yönetenler kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Din Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer Öteki Din & Üretenler ve Yönetenler kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Bunlarada göz atabilirsiniz

Yorum yok

Cevap bırak