Spor Kitapları

Kış Sporları ve Turizm Merkezi Sarıkamış kitabını indir [PDF ve ePUB]

Kış Sporları ve Turizm Merkezi Sarıkamış

Kış Sporları ve Turizm Merkezi Sarıkamış yayını türkçedir. Kış Sporları ve Turizm Merkezi Sarıkamış kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

Günden güne teknolojik gelişmelerin, yeni yapılan tesislerin, deneyimli antrenörlerin, Ulusal-Uluslararası düzenlenen spor organizasyonlarının ve Ülkemizde başarılı sporcuların artmasıyla birlikte birçok spor branşında olduğu gibi kış sporlarına da bireylerin ilgisi artmaktadır. Gerek lisanslı sporcu yetiştirilmesi gerekse bireylerin sağlık açısından yaşam kalitelerini artırmak için yaptıkları rekreatif etkinlikler kapsamında kış sporları ön planda yer almaktadır.
Kayak bazı bireyler için eğlence amacı içerirken bazı bireyler içinse profesyonel sporcu olmak amacıyla yapıla bilinir. Adrenalin, heyecan ve tutkunun bir arada olduğu kayak, özellikle yüksek dağlarda ve yamaçlarda gerekli güvenlik tedbirleri alınarak tehlikesi en asgari olacak bir spor branşı haline getirilebilir.
Yapılan bu araştırma ile Sarıkamış Kış Sporları Turizm Merkezinin güvenliğine katkı sunulması ve güvenlikle alakalı öncelikli olarak düzenlenmesi gereken aksaklıkların belirlenmesi hedeflenmiştir.

indir

Kış Sporları ve Turizm Merkezi Sarıkamış kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Spor Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer Kış Sporları ve Turizm Merkezi Sarıkamış kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Bunlarada göz atabilirsiniz

Yorum yok

Cevap bırak