Sinema ve Tiyatro Kitapları

Suya Yazı Yazanlar kitabını indir [PDF ve ePUB]

Suya Yazı Yazanlar

Suya Yazı Yazanlar yayını türkçedir. Suya Yazı Yazanlar kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

Uzun yıllar İstanbul Şehir Tiyatrosu’nda çalışmış, unutulmayan roller oynamış olan değerli aktör Mücap Ofluoğlu bu kitabında, Şehir Tiyatrosu’ndan gelip geçen usta oyuncuların sahne üzerindeki başarılarını, kişiliklerini, yaşamlarını kendi görüp yaşadıklarıyla, basında çıkan yazılarla, ve diğer belgelerle anlatıyor. Kitapta ayrıca İstanbul Şehir Tiyatroları’nın kuruluşundan günümüze kadar sahne üzerinde gerçekleştirdiği oyunların kadrolarını, bu oyunlar üzerine yazarlarının, rejisörlerinin yazdıklarını bir araya getirerek bu en eski ve saygın tiyatro kurumumuzun 90 yıllık panoramasını çiziyor. Suya Yazı Yazanlar, tiyatro sanatına emek vermiş yazar, yönetmen, oyuncularımıza adanmış belgesel nitelikte önemli bir çalışma.

indir

Suya Yazı Yazanlar kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Sinema ve Tiyatro Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer Suya Yazı Yazanlar kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Bunlarada göz atabilirsiniz

Yorum yok

Cevap bırak