Hobi Kitapları

1000 Nokta Başyapıtlar kitabını indir [PDF ve ePUB]

1000 Nokta Başyapıtlar

1000 Nokta Başyapıtlar yayını türkçedir. 1000 Nokta Başyapıtlar kitabını ekitapyeri.com dan PDF, Epub veya rar formatında kolayca indirebilirsiniz.

KİTAP AÇIKLAMASI

Noktaları birleştirme bulmacasını bambaşka bir boyuta taşıyan ve dünya çapında bir salgına dönüşen 1000 Nokta serisinde sıra başyapıtlarda. Grafik tasarımın çılgın çocuğu Thomas Pavitte, sihrini bu kez dünyanın en meşhur sanat yapıtları üstünde konuşturuyor. Serinin ikinci kitabı olan 1000 Nokta: Başyapıtlar’da; Ayçiçekleri (Van Gogh), Öpücük (Klimt), Dikenli Kolye ve Sinekkuşu ile Otoportre (Frida Kahlo), İnci Küpeli Kız (Vermeer), Davut (Buonarroti), Venüs’ün Doğuşu (Botticelli), Marat’ın Ölümü (David), Kanagawa’nın Büyük Dalgası (Hokusai), Amerikan Gotik (Wood) gibi dünyanın en meşhur 20 başyapıtı tamamlanmak üzere sizleri bekliyor. Elimizdekiler: 1000 nokta, 20 başyapıt, bir gizli kalmış sanatçı (yani siz!). Sonuç: Üstünde çalışırken kafanızı kaldıramayacağınız, bittiğinde duvarınıza asmak için sabırsızlanacağınız sanat eserleri. 999 çizgi bir araya geldiğinde ortaya nelerin çıkabildiğine ve uğraşırken geçecek zamanın size nasıl iyi geldiğine gerçekten şaşıracaksınız.

indir

1000 Nokta Başyapıtlar kitabını Pdf, Epub veya rar formatlarında indirebilirsiniz.
İndirme linkini görmek için lütfen sosyal medya paylaşımı yapın yada 80 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

Hobi Kitapları kategorisindeki diğer yayınları görmek için buraya tıklayınız.

Eğer 1000 Nokta Başyapıtlar kitabını PDF, ePUB veya rar formatında indiremediyseniz lütfen konuya yorum bırakınız.

Bunlarada göz atabilirsiniz

Yorum yok

Cevap bırak